jahaja.. Bin Laden är död igen

Hur många var dom där Bin Laden igentligen?.. Vad är det för fel på folk, nu har han gått o dött igen för typ 3.dje gången.. snälla ni iaf. jag tror inte på skiten kan ja säga.. Därför att han dog 2001 och han dog i nån explosition.

Så nu är de bra, USA tror att dom kan leka me allas huvuden hela tiden, men seriöst vissa utav oss har en egen vilja och tanke.. :P till skillnad från jenkarna som inte klarar av att gå sin egna väg typ.

Jag funderade lite på vägen hem från örebro häromdagen, funderade och diskuterade med Pappa och Peter, och då fick ja en sån där snilleblixt. Vi nordbor var dom segaste att omvända till kristendomen utav alla folk slag, dessutom tog vi och stack ifrån kristendomen jäkla fort också, Visst är kyrkan bra för svaga och ensamma människor, en gemenskap. Men vi som har gemenskap behöver inte tro på en religion som bara ställer till.

Går vi tillbaka till att vara ariska naturmänniskor och leva av våran jord, bruka den och använda våra händer, fötter och djur att ordna med allting så skulle vi kanske hitta tillbaka till våra rötter. Men det är ju bara dröm just nu, för vi har blivit så morderna och lata så de går väl inte.

Jag skulle vilja vara självförsörjande av jorden. Men det är nog väldigt tufft, men det skulle va häftigt.. Stänga ner bankkontot och bara klara sig själv, ingen som kan spionera på en vart man handlar, vad man gör, vart man är..

Liiite creeepy..


Jaja, många skumma tankar haha :D.. Men nu ska ja skumma mig iväg!
ha de gott :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0