hästdag

idag var vi ute och skrittade en sväng i skogen med Flying(Magnus), Candy(linda) och självklart mig på Viggen :) Super mysigt, fåglarna kvittrade och inga flugor.. Tycker så himla synd om min kille eftersom han har ont i vänster bakknä/korset.. så i morgon ska linda ringa ATG kliniken på färjestad så ska vi väl åka in med dom båda. Hoppas bara jag kommer ifrån jobbet, ska ringa till Ann-marie imorgon och berätta om situationen.. Så förhoppningsvis kommer han bli helt återställd inom kort och så kan vi påbörja träningen på riktigt..

Snart dags för hovslagaren att komma igen och sko om Viggen, efter besöket på kliniken ska vi bestämma vad för skor han ska ha.. och det är sista etappen för att få honom rätt ställd, synd att ja inte har något före kort på hans fötter och hur han ser ut nu och sen efter sista omgången. Dessutom ska dom maskas snart och då lär han få upp hullet lite, plus att ja ska köpa hem Hippo Grov Alfa till honom så han kan bulka lite..

Snart är gräset uppe också och då ska dom få gå ut i stora hagen och smussla runt hela dagarna och tugga i sig mat, då blir träningen lite mer baserad på hur han tar sig i hullet och benen osv.. ska bli skönt att få iordning på han nu iaf.

Det är en lång väg att gå, och med bara en häst känns det lite tråkigt om han nu skulle bli behandlad och ska vila :/.. Fick abstinens redan efter 3 dagar när han blev skodd sist just för att han skulle få vänja sig vid att gå rätt.. Bläk. :) Kanske får låna någon av lindas i värsta fall.. :D haha..

Sen åkte ja iaf ner till banan och kollade på dagens trav. Kul broline som är min kusins pålle gick o vann :) himla roligt Grattis!!.. sen chillade ja o cessi tillsammans me linda o magnus vid gungorna och grejer..

I veckan ska vi damer ut och rida i skogen jag, linda och hennes mamma =) ska bli himla mysigt, synd att jag inte vågar slänga på honom halsförlängaren än bara, vill ju inte göra problemen värre som sagt... Dessutom ska de inhandlas gramascher, BLIR GALEN... ja lindar benen bak, men han slår på sig ändå.. UNDER.. haha.. nu har han lindor, boots och senskydd.. helt omöjlig pålle jag har.. Förhoppningsvis kommer allt att gå över när han blir rätt i kroppen.. =)

Allt hänger på veterinärerna på Atg kliniken.. längtar faktiskt dit nu.. =).. Linda är helt klart bäst, vi får åka med och hon fixar tid .. utan henne skulle ja vara helt lost.. Flying ska in för bak knäna sist han starta skakade han som en dåre i benen.. :) ska bli spännande och få veta vad det är för fel på våra pållar..

jaja nog me tjat om skador osv osv.. 19 grader.. :) våren/sommaren är här.. LOVE IT!

nu ska ja gosa i soffan..

Cha cha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0