Härligt härligt :D

Varit ute och flygit på Viggen igen, han är så himla stabil och snabb.. imorgon ska vi ligga först en vända för att se hur han reagerar på de, kanske blir ännu mer tryck i Chillen :D.. ska bli spännande!

Jag är så himla nöjd med honom han gör ett toppen jobb som hänger med starthästarna =).. Stark och stor och snabb.. Sen är han enormt mysig som ett pluss, kändes bra att bara skritta igår på halvlång tygel och bara lalla runt lite i diset, han blev svettig utav det också.. många uppförsbackar och nedförsbackar =).. Härligt..

På tisdag ska ja försöka ta mig ut på samma tur igen med honom ensam den hhär gången kanske.. beror på vad vi känner för.. men det är gott för honom att bara komma ut och gå också så man inte tar ihjäl han på att springa bara =)
Men så länge han tycker att de är roligt tänker ja fortsätta.. så småningom är ju tanken att vi ska komma in till banan och testa Killen också :) Gud va roligt det kommer bli!.. För han har ju absolut inga problem med fysiken om man säger så!.. Extriör mässigt är han ju tok fin!.. Och traven är ju helt perfekt, naturtravare också för den delen så galoppen får vi ju glömma helt enkelt hahaha!... :D..

Nej nu ska ja göra mig iordning snart dags för jobb .. En SÖNDAG.. ja vet! men de e fina pengar ;).. 4 timmar blir till 8.. mihahahah ;)


Cha cha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0